Kollégáinknál bankkártyával és készpénzzel is fizethet. Amennyiben Ön előre lefoglalja autóját vagy utólag hosszabbítani szeretne, akkor természetesen átutalással is fizethet.
Budapest területén várhatóan egy órán belül. Az ország többi pontjára történő kiszállítási időről kollégáink minden esetben tájékoztatják az autóbérlés előtt. Az Ön megrendelését követően kollégáink azonnal elindulnak az Ön autójával.
Nálunk éjjel-nappal bérelhet autót. Kollégáink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak és kiszállítják a választott járművet, így ha Önnek akár korán reggel, akár éjszaka van szüksége bérautóra, akkor is állunk rendelkezésére.
Az autóbérléshez személyi igazolványra vagy útlevélre, jogosítványra, lakcímkártyára valamint egy bankkártyára lesz szükség. A helyszínre érkező kollégánk viszi magával a szerződést, melyet közösen töltenek ki az átadáskor.
Természetesen tudunk Önnek segíteni autópálya matricával kapcsolatban is, ezt a hatósági díjszabás szerint vásárolhatja meg kollégánknál az autó átvételekor.
 Belföldön bérleti díjaink korlátlan kilométer futást tartalmaznak.