Örökmozgó vagy? Unod az unalmas, irodai munkát? Szeretsz vezetni? Suli mellett is szeretnél dolgozni? Beszélsz angolul? Akkor nálunk a helyed Magyarország egyik vezető autókölcsönzőjében az AVALON Car(e) Services Kft-nél.

MUNKAVÉGZÉS HELYE

AVALON központ Budapest, 14. kerület

FIZETÉS

Br. 1750-től akár 2300 Ft/óráig (br. 1750 Ft/óra alapbér + havi prémium + céges telefon + BKV bérlet)

ELVÁRT ÓRASZÁM

Heti 20-30 óra közötti munkavégzés

MUNKAKÖR

Autókölcsönző munkatárs, sofőr

CÉGINFORMÁCIÓ

A 3 taggal induló flotta mára már több, mint 120 bérautóval büszkélkedhet.

FELADAT

Örökmozgó vagy? Unod az unalmas, irodai munkát? Szeretsz vezetni? Suli mellett is szeretnél dolgozni? Beszélsz angolul?Akkor nálunk a helyed Magyarország egyik vezető autókölcsönzőjében az AVALON Car(e) Services Kft-nél.

Munkakör: autók kiszállítása és visszahozatala, ügyfelekkel való szerződéskötés, pénzkezelés, hitelkártya és POS terminál kezelés és online adminisztráció Budapesten, Magyarországon és Európában! Hétvégi munka vállalására is van lehetőség.

A munka pörgős, a csapat összetartó és fiatalos, mi éjjel-nappal megyünk, 24 órában szolgáljuk ki az ügyfeleinket. Nálunk a diák kolléga is csapattag, egy hónapra előre fix beosztással dolgozunk. Akár díjmentes személyzeti bérautót kaphatsz, ha elugranál valahova, és a te autódat is megjavítjuk, ha szeretnéd!

Csekkold le a videót, hogy kedvet kapj a munkához:


MUNKAIDŐ

Hétfőtől vasárnapig, előre egyeztetett beosztás alapján, napi 10-12 órás műszakok (nappali, hétvége, ünnepnap, esetenként éjszaka), havi minimum 8 műszak vállalása

ELVÁRÁS

19. életév betöltése, aktív vagy passzív nappalis hallgatói jogviszony megléte, B kategóriás jogosítvány, 2 éves vezetési tapasztalat, angol nyelvtudás, talpraesettség, nagy munkabírás, ügyfélorientált attitűd.

EGYÉB INFÓ

Diák kollégaként is minden hónapban prémium kifizetésre (feltétele: adott elváráslista teljesítése) és értékesítési jutalékra is számíthatsz, így a tényleges órabéred 1750-től akár 2300 Ft-ig emelkedhet!

Email cím: [email protected]
Telefon: +36 1 266 7748