Bérautóink hibátlan műszaki állapotát Bosch márkafüggetlen szervízünk garantálja!

Avalon-Service
Avalon-rent Hotline

Kollégáink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére.

Problémája vagy kérdése van? Nem gond! Hívjon minket bátran, bármikor!

Autóbérlés éjjel-nappal – Avalon Rent

Mindenki életében előfordulhatnak váratlan helyzetek, amikor néhány órán belül bérautóra van szüksége. Az Avalon Rent akár 1 órán belül kiszállítja a választott bérautót az Ön által megadott címre. Az autóbérlést telefonon és a honlapunkon keresztül is kezdeményezheti, kollégáink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.


Bérautó flottánk kifogástalan állapotú, 1-2 éves autókból áll, amelyeket hivatalos Bosch Car szervizünkben tartunk karban. A kiskategóriás Opel Corsatól kezdve, egészen a Ford Transit kisteherautókig, többféle jármű közül válogathat.

Ne feledje, ha rugalmasság éjjel-nappal, akkor Avalon Rent.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen fizetési módok lehetségesek?

Kollégáinknál bankkártyával és készpénzzel is fizethet. Amennyiben Ön előre lefoglalja autóját vagy utólag hosszabbítani szeretne, akkor természetesen átutalással is fizethet.

Mennyi idő alatt kapom meg az autót?

Budapest területén várhatóan egy órán belül. Az ország többi pontjára történő kiszállítási időről kollégáink minden esetben tájékoztatják az autóbérlés előtt. Az Ön megrendelését követően kollégáink azonnal elindulnak az Ön autójával.

Éjszaka / hétvégén is bérelhetek autót?

Nálunk éjjel-nappal bérelhet autót. Kollégáink a nap 24 órájában rendelkezésre állnak és kiszállítják a választott járművet, így ha Önnek akár korán reggel, akár éjszaka van szüksége bérautóra, akkor is állunk rendelkezésére.

Milyen iratok kellenek?

Az autóbérléshez személyi igazolványra vagy útlevélre, jogosítványra valamint egy bankkártyára lesz szükség. A helyszínre érkező kollégánk viszi magával a szerződést, melyet közösen töltenek ki az átadáskor.

Autópálya matrica van az autón?

Természetesen tudunk Önnek segíteni autópálya matricával kapcsolatban is, ezt a hatósági díjszabás szerint vásárolhatja meg kollégánknál az autó átvételekor.

Van kilométer korlát?

Belföldön bérleti díjaink korlátlan kilométer futást tartalmaznak.